Rabo Tulpen Classic 2019

  • 16 april 2019

Zaterdag 20 april a.s. wordt voor de 12e keer de Rabo Tulpen Classic georganiseerd door FTC Marknesse en de Wielervereniging Urk. Ook dit jaar gaan we in clubverband meedoen aan deze fraaie toertocht (70/105/130 km).

Wie zin heeft hieraan deel te nemen, kan zich zaterdagmorgen 20 april a.s. om 09.00 uur melden bij de bibliotheek in Emmeloord.
We fietsen dan gezamenlijk in een rustig tempo naar het vertrekpunt in Marknesse waar de inschrijving plaats vindt (70 km: NTFU-leden € 3,00 en niet leden € 4,00 en voor 105/130 km: NTFU-leden € 4,00 en niet leden € 5,00).
In Marknesse wordt de groep vervolgens in drieën gesplitst. Een snelle groep, een groep die het wat rustiger aan doet en een toergroep.
De toergroep (vrouwen en mannen) zal een dusdanig tempo fietsen zodat iedereen goed mee kan komen en bovendien wordt er onderweg gepauzeerd voor koffie met gebak.
Alle groepen zullen in principe 130 km fietsen. Is deze afstand (om wat voor reden dan ook) te ver, dan bestaat de mogelijkheid om tijdens de tocht nog te kiezen voor 70 of 105 km.

Van tevoren opgeven is niet nodig. We rekenen op een grote opkomst zodat de “blauwe trein” weer duidelijk herkenbaar zal zijn.
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid of met een vriend(in) en/of bekenden aan deze tocht meedoen. Als je de km’s genoteerd wilt hebben op de website van de fietsclub, moet je dit even per e-mail doorgeven.

Voor meer informatie zie: www.rabotulpenclassic.nl